CATEGORIE
PRIJS

SKIPPYBALLEN

2 artikelen gevonden
<1>
<1>

Lekker hopsen op een skippybal

Met een skippybal kun je zowel buiten als binnen heerlijk spelen. Spring met bal en al omhoog, zodat je door de lucht vliegt en vervolgens weer op de grond stuitert. De skippybal zorgt ervoor dat je een zacht kussentje hebt en beweegt alle kanten op. Hops zo naar links, rechts, vooruit of zelfs achteruit. Speel je met een vriendje of vriendinnetje? Houdt dan een wedstrijdje en probeer zo snel mogelijk te hopsen om de eindstreep te halen!

Verschillende vormen en kleuren

Een traditionele skippybal heeft een ronde vorm met een handvat waar je je tijdens het hopsen aan vast kunt houden, maar er zijn ook nog vele andere varianten! Zo zijn er skippyballen met vrolijke printjes, kleuren, groottes en er zijn zelfs skippydieren! Een skippydier is een skippybal die de vorm van een dier heeft. Bijvoorbeeld een skippy-koe of skippy-paard. Zo zit er altijd een soort skippybal tussen die bij jou past!

Skippyballen online bestellen

Kun jij niet wachten om lekker door de tuin, straat of kamer te hopsen? Bestel de skippybal die jij graag wilt dan nog voor 17:00 uur! Zo behandelen wij de bestelling dezelfde dag nog en ligt het pakketje de volgende dag al bij jou op de mat. Is de skippybal een cadeautje? Maak dan gebruik van onze unieke inpakservice en wij pakken het product gewoon voor je in. Dat wordt urenlang lekker spelen en springen!