CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS
MATERIAAL
AANBIEDING

Online steppen bestellen

Met een step beleeft jong en oud urenlang speelplezier! Je kunt er lekker mee rondrijden of zelfs stunts doen in het skatepark of op straat. Doordat kindersteps verstelbaar zijn in de hoogte, gaan ze nog lang mee. Ook wanneer je nog aan het groeien bent. Door het stuur goed vast te houden met je handen en af te zetten met één van je voeten ga je vliegensvlug vooruit. Op naar avontuur!

Steppen in alle soorten en maten

Er zijn vele verschillende soorten kindersteppen om uit te kiezen, waardoor er altijd een step is die perfect bij jouw past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gave stuntstep, een flitsens rockboard of een driewieler step voor als je nog niet zo zeker van jezelf bent. Daarnaast kun je ook nog uit allerlei gave kleuren kiezen. Roze, rood, zwart, blauw of wit... Wij hebben ze allemaal!

Je step morgen in huis

Wanneer je de step gevonden hebt die jij graag wilt hebben, is het tijd om deze te bestellen. Wij snappen dat je hem het liefst zo snel mogelijk wilt gebruiken, dus wanneer je de kinderstep voor 17:00 uur bestelt, heb je hem de volgende dag al in huis. Ben je toch op zoek naar ander buitenspeelgoed? Kijk dan eens bij de skateboards of skeelers!