CATEGORIE
PRIJS

WATERBAAN

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Lekker spelen met water

Tijdens een warme zomerdag is er niets leuker dan lekker spelen met koel water en dit wordt nog leuker met een waterbaan! De watertafel is gemakkelijk in elkaar te zetten met wat hulp van een volwassene, zodat het spelen snel kan beginnen. Zo kun je water laten bewegen of juist stil laten staan, leuke spelletjes doen of er boten op laten varen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waterplay met een thema

Met een waterbaan met een specifiek thema wordt het spelen nog veel leuker! Zo zijn er bijvoorbeeld water speeltafels met een vissen-, piraten- of stadsthema. Natuurlijk kun je je speeltafel altijd uitbreiden met speelgoed wat je al hebt zoals boten, emmertjes of zandvormpjes. Gebruik je fantasie om hier tijdens het spelen leuke verhalen mee te bedenken, zodat je nog meer speelplezier beleeft!

Je waterbaan morgen in huis

Zijn er zomerse temperaturen op komst? Wacht dan niet langer en bestel nog voor 17:00 uur je nieuwe waterbaan, zodat je hem morgen bezorgd krijgt. Wanneer je iets later bent is dat ook geen probleem: wij behandelen je bestelling de volgende dag al, zodat het speelplezier snel kan beginnen! Ben je op zoek naar nog meer waterpret? Neem dan eens een kijkje bij de waterpistolen of waterspelletjes!