CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
PRIJS
AANBIEDING
Duikbrillen en snorkels mogen niet ontbreken op vakantie naar een tropische bestemming. Een duikbril beschermt je ogen en geeft je de kans om in helder water te genieten van de prachtige onderwaterwereld. Met duikbrillen en snorkels wordt zwemmen natuurlijk nog leuker dan het al was. Voor een mooie duikbril kijk je natuurlijk in de webshop van De Grote Speelgoedwinkel.

Duikbril laat onderwaterwereld zien

Snorkelen is zwemmen met een duikbril en een snorkel. Daarbij horen vaak ook nog flippers, voor aan de voeten. Met het gezicht in het water kan de zwemmer toch nog ademen door het luchtpijpje dat een snorkel heet. Dankzij de duikbril ziet een snorkelaar alles onder water heel duidelijk. De onderwaterwereld zit vol onontdekte wonderen. Kijk met eigen ogen wat er onder water allemaal te zien is. Visjes, koraal en wat dies meer zij. Onze brillen zorgen voor 100 % plezier onder de zeespiegel

Diverse duikbrillen

In onze webwinkel zijn verschillende duikbrillen te koop. Voor slechts een paar euro haal je bij ons je eigen exemplaar in huis. De brillen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Duikbrillen zijn niet alleen leuk om mee te nemen op vakantie. Ook in het zwembad komen ze goed van pas. Daar beschermen ze je tegen het prikkende chloorwater. Met je eigen zwembril heb jij daar geen last meer van. Met een onbezorgd gevoel kan jij kopje onder duiken.

Snorkels

Een snorkelaar kan ook kort onder water duiken. Hij of zij neemt dan een hap lucht en gaat met een zogenaamde hoekduik naar beneden. Als de snorkelaar weer boven komt, blaast hij het water uit de snorkelbuis, zodat hij weer normaal kan ademen. Snorkels zijn erg handig en bieden jou de mogelijkheid om te genieten van al dat moois onder water. Kijk snel in onze webshop voor de verschillende soorten snorkels.

Nieuws over snorkels en duikbrillen

Nieuws over snorkels en duikbrillen vind je natuurlijk in De Grote Speelgoedwinkel. Wij updaten ons speelgoedcollectie met zeer grote regelmaat. Een duikbril koop je dan ook in onze webshop. Voordat jij op snorkelvakantie gaat, kijk je eerste in onze collectie.