CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
PRIJS
MATERIAAL
AANBIEDING

Urenlang waterpret

Ga in de zomer lekker naar buiten om te spelen met je vriendjes en vriendinnetjes en houdt gave watergevechten. Zo kun je lekker je energie kwijt en koel je ook nog eens af wanneer de temperaturen hoog zijn. Een waterpistool is super leuk om mee te nemen naar de camping, maar ook om gewoon mee in de tuin te spelen. Bestel je waterpistool gemakkelijk online en de waterpret kan beginnen!

Verschillende soorten waterpistolen

Bij ons in de webshop vind je allerlei verschillende soorten waterpistolen in verschillende maten. Bijvoorbeeld coole waterpistolen van X-shot of grote super soakers van Nerf verder zijn er ook waterspuiten of waterpistolen met een thema. Kies welk soort waterpistool jou het leukst lijkt om mee te spelen. Wanneer het wapen binnen is gekomen, kun je meteen je vrienden uitdagen voor een watergevecht en ze al jouw skills laten zien!

Speel morgen al met je waterpistool

Heb je een waterpistool gekozen die helemaal bij jou past? Rond het bestelproces dan voor 17:00 uur af en heb je het wapen de volgende dag al in huis! Natuurlijk kun je ook meer dan één waterpistool bestellen, waardoor je ook nog 5% korting krijgt met onze voordelige combideal. Is het waterpistool voor iemand anders? Dan kun je gebruik maken van onze inpakservice en je krijgt het speelgoed als een echt cadeautje in huis!