CATEGORIE
PRIJS
MATERIAAL

DRIEWIELERS

4 artikelen gevonden
<1>
<1>

Leren fietsen met een driewieler

Een driewieler is niet alleen super leuk om de straten van je stad of dorp te ontdekken, maar ook een effectieve manier om te leren fietsen! In onze webshop vind je verschillende driewielers met trappers, maar ook driewielers zonder trappers die als loopfiets kunnen worden gebruikt. Kies uit hippe kleuren zoals roze, rood of blauw en vind de perfecte driewieler voor jouw kindje!

Driewielers met een duwstang

Is je kindje er nog niet helemaal aan toe om zelfstandig rond te rijden? Kies dan voor een driewieler met een duwstang. Zo zorg je ervoor dat het rijden een stuk soepeler gaat, omdat de driewieler makkelijker vooruit komt door het duwen. En als je kindje er na een tijdje oefenen wel klaar voor is om zelf op pad te gaan, dan kan de duwstang gewoon van de driewieler af worden gehaald!

Ga morgen al op pad!

Kunnen jij en je kindje niet wachten tot jullie samen lekker op pad kunnen? Bestel de driewieler dan voor 17:00 uur en wij behandelen je bestelling vandaag nog! Zo ontvang je het product de volgende dag en kan het plezier beginnen. Is de driewieler een cadeautje? Dan kun je gebruik maken van onze hippe inpakservice, zodat je het pakket binnenkrijgt als een echt cadeautje!