CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS
AANBIEDING

Lekker dobberen in het water

Niets is lekkerder dan een duik in het water tijdens een warme zomerdag! Met een opblaasbaar luchtbed wordt dit nog leuker, want je kunt naast zwemmen ook lekker ronddobberen. Blaas het luchtbed op voordat je de zee of het zwembad in gaat en laat hem na het zwemmen weer leeglopen. Zodat je hem gemakkelijk mee terug kunt nemen. Woon je niet in de buurt van een zwembad, meer of zee? Bestel dan ook een opblaasbaar zwembad, zodat je deze gewoon in de tuin op kunt zetten!

Luchtbedden in de leukste vormen

In onze webshop vind je luchtbedden in allerlei leuke vormen en kleuren, zodat ze nog leuker zijn om mee te zwemmen! Kies bijvoorbeeld uit de volgende vormen:
  • Lekkere snacks
  • Coole emoji's
  • Verschillende dieren
Ook vind je hier de pomp die je nodig hebt om het luchtbed mee op te blazen. Heb je toch nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Neem dan eens een kijkje bij de zwemringen voor nog meer keuze!

Bestel je luchtbed eenvoudig online

Heb je een keuze kunnen maken tussen al de leuke varianten? Plaats het luchtbed dan in het winkelwagentje, zodat je de stappen van het bestelproces door kunt lopen. Wanneer je je bestelling voor 17:00 uur afrond, heb je de spullen de volgende dag al in huis. Zo wordt het een zomer om nooit te vergeten!