CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS
AANBIEDING

Inline skates bij De Grote Speelgoedwinkel

Met een paar inline skates kun je heerlijk naar buiten om daar urenlang rond te rijden. Skate bijvoorbeeld lekker door te straten of zoek een speciale skatebaan op om hier trucjes te doen. In onze webshop koop je skeelers met de maten 29 - 42 in verschillende hippe kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een wat stoerder paar skates of juist met leuke roze details. Doordat veel skates een verstelbare maat hebben, heb je er nog super lang plezier van. Ook als je voeten nog aan het groeien zijn!

Alles voor urenlang skateplezier

In onze webshop vind je niet alleen allerlei verschillende soorten skeelers, maar ook de juiste bescherming. Hiermee kun je je knieën, ellebogen en polsen beschermen zodat het niet erg is als je een keer valt. Verder kun je er ook nog een helm bij uitzoeken, zodat ook je hoofd goed beschermd is tijdens het skaten. Zo kun je op een veilige manier al de coolste trucjes oefenen!

Inline skates online bestellen

Heb jij een paar skeelers gevonden die perfect zijn voor jou? Dan is het tijd om ze te bestellen! De stappen van het bestelproces zijn eenvoudig door te lopen en betalen kan o.a. met Paypal, iDeal of Afterpay. Heb je de inline skates nog voor 17:00 uur besteld? Bereid je dan maar vast voor, want dan kun je de volgende dag al beginnen met skeeleren!