CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS
MATERIAAL
AANBIEDING

De knikker is een rond balletje van glas, marmer, steen, hout of klei. Knikkers zijn soms ook van metaal. Knikkers kopen doe je natuurlijk in De Grote Speelgoedwinkel. Voor een uitgebreide verzameling knikkers kijk je in onze online speelgoedwinkel. Koop bij ons een mooie knikkerset en knikker je vriendjes en vriendinnetjes allemaal naar huis. Surf nu naar onze webshop en ga knikkers kopen.

Knikkers van klei

Sinds 1870 worden knikkers van klei in de fabriek gemaakt, zo weten internetbronnen. Via speciale knikkermachines werd het 20 jaar later ook mogelijk om glazen knikkers in de fabriek te maken. De glazen knikker is het populairst. Deze slijt en breekt niet snel. Verschillende knikkersets zijn natuurlijk in onze webshop verkrijgbaar. De keuze is reuze. Ook aanverwante spullen, zoals een knikkerpotje, een knikkerbaan of een knikkerzakje, zijn bij ons verkrijgbaar. Knikkeren is een spelletje dat al tientallen jaren veel wordt gedaan op schoolpleinen. Vele generaties kinderen groeiden er mee op. Een populair spelletjes als knikkeren zal de tand des tijds ook nog wel even doorstaan.

Grote knikker

De knikker is er in verschillende soorten en maten. Vaak is hij niet zo groot, uitzonderingen natuurlijk daargelaten. Voor een grote knikker gaan verschillende benamingen rond. Zo wordt deze ook wel bonk, bosterd of bul genoemd. Daarnaast zijn er nog wel enkele termen te bedenken.

Knikkers kopen doe je in onze webshop

Knikkers kopen doe je natuurlijk in De Grote Speelgoedwinkel. Bij ons kunt u de mooiste knikkers kopen. Voor slechts enkele euro’s koop je bij ons al tientallen knikkers. Denk bijvoorbeeld aan een knikkerzakje en een netje met knikkers. De ronde balletjes zijn niet geschikt voor kleine kinderen. Peuters en kleuters hebben de gewoonte om speelgoed in hun mond te stoppen. Dat is bij dit speelgoed niet erg verstandig. Wanneer kleine kinderen met dit speelgoed spelen is het dus oppassen geblazen.

Nieuws over knikkers

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor uw kind? De aloude knikker doet het vast nog erg goed en is bovendien niet duur. Knikkers kopen doet u natuurlijk in uw vertrouwde online speelgoedzaak; De Grote Speelgoedwinkel. Wij hebben voor u de mooiste knikkers.