CATEGORIE
DOELGROEP
PRIJS

Maak de lekkerste ijsdrankjes in een minuut

Koel af in de zomer door zelf de lekkerste ijskoude drankjes te maken! Dit doe je eenvoudig door de 3 simpele stappen te volgen, zodat je er binnen een minuut al van kunt genieten.
  • Stap 1: Plaats de Slushy Maker beker van te voren in de vriezer, zodat deze bij gebruik helemaal bevroren is.
  • Stap 2: Schenk je favoriete zomerdrankje in de beker.
  • Stap 3: Plaats de deksel op de beker en knijp in de zijkanten. Doe dit een paar keer en je drankje is binnen no-time klaar!

Slushy Makers in hippe kleuren

Naast dat een Slushy Maker voor een heerlijk drankje zorgt, ziet hij er ook nog super zomers uit door de mooie neon kleuren! Elke beker heeft een eigen unieke look met kleuren als roze, blauw, groen, paars of geel. Kies een combinatie van de kleuren die het beste bij jou passen, zodat je in stijl uit de beker kunt drinken. Welke kleur vind jij het mooiste?

Je Slushy Maker morgen in huis

Kun jij ook niet wachten totdat je van je eerste slushy kunt genieten? Bestel een coole Slushy Maker dan nog voor 17:00 uur! Zo behandelen we je bestelling vandaag nog en heb jij de beker morgen al in huis. En wanneer de beker een cadeautje is voor iemand anders, kun je ook gebruik maken van onze mooie inpakservice. Zo krijg je de Slushy Maker feestelijk verpakt bezorgd!