CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS
MATERIAAL
AANBIEDING

Word super goed in skateboarden!

Met een skateboard kun je urenlang heerlijk buitenspelen! Een skateboard is niet alleen leuk om lekker op rond te cruisen, maar je kunt er ook super gave trucs en stunts mee doen zoals een ollie of heelflip. Ga samen met je vrienden op pad en zoek een handig skatepark in de buurt of oefen gewoon op straat. Zo ben jij binnen no-time een echte pro en kun je aan iedereen je skills laten zien!

Skateboards in alle soorten en maten

Om goed te kunnen worden in skateboarden, heb je natuurlijk wel een board nodig die echt bij je past! Kies bijvoorbeeld tussen een traditioneel skateboard, penny board of zelfs een long board.

Wil jij je vooral focussen op gave trucjes? Dan is een skateboard ideaal. Maar voor lange afstanden is juist een long board perfect en voor kortere afstanden een penny board. Nu hoef je alleen nog maar een mooie kleur of print uit te kiezen en je hebt jouw perfecte board gevonden!

Bestel je skateboard online

Wil jij net zo goed in skateboarden worden als Tony Hawk? Wacht dan niet langer en bestel het board wat bij jou past vandaag nog! Wanneer je de bestelling voor 17:00 uur afrond, heb je hem de volgende dag al in huis. Zo kun je meteen beginnen met cruisen en trucjes oefenen!