CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS
AANBIEDING

ZWEMRINGEN EN BABYSITTERS

4 artikelen gevonden
<1>
<1>

Nog meer waterpret met zwemringen!

Wanneer het zonnig weer is, is er niets lekkerder dan een frisse duik in het zwembad! Met een grote zwemband wordt dit nog leuker, want zo hoef je niet steeds te zwemmen, maar kun je ook lekker dobberen. Kies uit zwembanden met allemaal vrolijke kleuren, het design van een donut of zelfs in de vorm van een stoel. Zo koel je lekker af én kun je rustig blijven liggen of zitten!

Babysitters voor in het water

Ook voor de allerkleinsten is zwemmen heerlijk tijdens warme dagen en met een opblaasbare babysitter zorg je er voor dat dit veilig kan. Plaats je kindje in het zitje en vervolgens kan het dobberen beginnen. Is je kindje er al aan toe om zelfstandig te leren zwemmen? Kijk dan bij de categorie zwembandjes!

Je zwemring morgen in huis

Heb jij de zwembanden of babysitters zo snel mogelijk nodig voor een dagje naar het strand of zwembad? Bestel de spullen dan nog voor 17:00 uur en wij behandelen de bestelling dezelfde dag nog. Zo heb je alles de volgende dag in huis en kun je vervolgens lekker en veilig te zwemmen! Ook kun je gebruik maken van onze inpakservice, zodat je de producten als een echt cadeautje geleverd krijgt.