CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS
MATERIAAL
AANBIEDING

Springen, huppelen en rennen.. Wat je ook doet, met een springtouw wordt het nog veel leuker! Het is een super gezonde én leuke activiteit. Je kunt het in je eentje doen, maar ook gezellig met vrienden en vriendinnen. Of misschien zelfs met je ouders! Het enige wat je hoeft te doen is het touw in de rondte draaien en erover heen springen. Hoe beter je wordt in het touwtjespringen, hoe meer trucs je uit kunt halen! Probeer eens het touw twee keer rond te draaien tijdens één sprong. Of ga eens huppelend touwtjespringen. Wat je ook wilt proberen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Springtouw Online

Ben je op zoek naar een hip springtouw? Bij De Grote Speelgoedwinkel vind je ze in alle soorten en maten en bestel je ze gemakkelijk online. Bijvoorbeeld een springtouw met soft grip handvaten in te gekke neon kleurtjes of één van 2,30 meter met houten handvaten. Of ben je op zoek naar een super lang springtouw waarmee je met al je vrienden en vriendinnen op het schoolplein kunt touwtjespringen? Dat kan! Bepaal zelf hoe lang je het springtouw wilt, want je kunt het per meter bestellen. Neem snel even een kijkje bij de volgende springtouwen! Misschien zit er wel wat voor je tussen:

Springtouw bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel

Of je nu een springtouw wilt om keihard mee te springen, één waar je stunts mee uit kunt halen of één waarmee je met de hele klas kunt touwtjespringen? Zoek niet verder! Bij De Grote Speelgoedwinkel bestel je springtouwen in alle kleuren en maten gemakkelijk online in de webshop. Plaats het product in de winkelmand, reken af en trek je favoriete gympen maar alvast aan. Je springtouw komt namelijk vliegensvlug jouw kant op!