CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
PRIJS
MATERIAAL
AANBIEDING

Een dagje op het strand is niet compleet zonder heerlijk met het water en het zand te spelen. Dat gaat natuurlijk het allerbeste met een vrolijke emmerset! Bouw bijvoorbeeld een prachtig groot zandkasteel met torens en een echte kasteelgracht. Schep met een schepje zand in de emmer en neem het mee naar de bouwplaats. Is je kasteel klaar? Haal dan water uit de zee met de emmer om de kasteelgracht de vullen. Versier tot slot het kasteel met wat leuke schepjes of steentjes en je prachtige bouwwerk is al klaar! Met een leuke zandspeelset ben je verzekerd van urenlang speelplezier.

Emmerset Online

Met een emmerset kun je alle kanten op! Van grote, machtige kastelen tot heerlijke, schattige zandgebakjes. Wil je schepjes verzamelen op het strand? Of juist prachtige bouwwerken maken in de zandbak? Alles is mogelijk! Bij De Grote Speelgoedwinkel bestel je emmersets in alle vormen en soorten gemakkelijk online. Van een stoere Paw Patrol Emmerset tot een Frozen Emmerset, en van een grote Zandtruck met Emmerset tot een set waarmee je zandijsjes maakt! Wat je ook zoekt, bij De Grote Speelgoedwinkel vind je het allemaal. Bekijk snel het assortiment:

Emmerset bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel

Heerlijk zomerweer in het vooruitzicht? Aarzel niet en bestel snel je emmerset online bij De Grote Speelgoedwinkel! Kies je favoriet, plaats het product in het winkelmandje, betaal door middel van één van de veilige betaalopties en je pakketje komt snel jouw kant op. Zet je zonnebril maar op, want voor je het weet zit je al op het strand te genieten van het mooie weer, prachtige zandkastelen en smakelijke zandgebakjes. Een leuke emmerset bestellen? Dat doe je eenvoudig online bij De Grote Speelgoedwinkel. Waar wacht je nog op?!