CATEGORIE
PRIJS

GIETERS

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Planten en bloemen geef je water met een gieter. Speelgoed gieters en plastic gieters neem je mee naar het strand of de zandbak. Een plastic gieter is voor veel kinderen dan ook een leuk speelattribuut. Natuurlijk heeft ook Hello Kitty een paar mooie exemplaren voor jou in petto. Die hebben een inhoud van 1,5 liter en zijn geschikt voor meisjes (en jongens) vanaf 2 jaar oud.

Plastic gieters voor op het strand

De plastic gieters van De Grote Speelgoedwinkel zijn uitermate geschikt om mee te nemen naar het strand. Aan de kust vindt uw kind het heerlijk om in het zand te spelen en zandkastelen te bouwen. De plastic gieters komen dan goed van pas. Die hebben een inhoud van 0,7 liter en zijn 19,5 centimeter hoog. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Ze zijn natuurlijk niet alleen leuk voor op het strand. Ook thuis komen ze goed van pas. De bloemen en planten moeten immers voldoende water krijgen. Uw kind vindt het vast heel erg leuk om een rondje te lopen en de dorstige bloemen en planten van water te voorzien.

Een gieter heb je zo in huis

Een gieter van De Grote Speelgoedwinkel heeft u zo in huis. U bestelt deze snel en eenvoudig in onze online webshop. Een gieter kost u maar een paar euro. Het speelplezier van uw kind is echter onbetaalbaar.

Nieuws over gieters

Een nieuwe gieter nodig voor uw kind? Regelmatig vindt u in onze online winkel scherpe aanbiedingen van mooie plastic gieters. Deze kindvriendelijke gieters zijn verkrijgbaar voor een zachte prijs. Houd daarom goed onze website in de gaten. Bij ons kunt u ook terecht voor ander buitenspeelgoed. Wat te denken van emmersets, zandbakken en zwembadaccessoires. Wij zorgen ervoor dat uw kind zich nooit meer hoeft te vervelen. Vanachter uw computer haalt u het mooiste en beste speelgoed gemakkelijk in huis. Winkelen was nog nooit zo prettig en relaxed.