CATEGORIE
PRIJS

STRANDBAL

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Urenlang speelplezier op het strand!

Ga je op vakantie of een dagje uit naar het strand? Vergeet je strandbal dan niet! Met een strandbal kun je allerlei leuke spelletjes doen zoals overgooien, voetballen of zelfs volleyballen. Ook kun je met een strandbal gewoon het water in, waardoor hij ook super leuk is om mee te nemen naar het zwembad. Zo beleef jij deze zomer urenlang buitenspeelplezier!

De leukste vormen en kleuren

In onze webshop vind je allerlei strandballen met verschillende printjes, kleuren en zelfs glitters. Ook de grootte van de strandballen verschillen, waardoor je een ontwerp kunt kiezen wat helemaal bij jouw past zoals een watermeloen of Disney print. Doordat de bal opblaasbaar is, kun je hem plat meenemen zodat hij maar weinig ruimte inneemt in de tas of auto om vervolgens op het strand te kunnen spelen!

Speel morgen al met je strandbal!

Begint de zomer bijna en kun je niet wachten om lekker naar het strand te gaan? Bestel dan nog voor 17:00 uur je strandbal, zodat je hem morgen al binnenkrijgt en het spelen kan beginnen! Ben je nog op zoek naar ander speelgoed voor op het strand? Neem dan eens een kijkje bij onze zwembanden of schepjes en vormpjes.